Sf.ana triatlon 2015

Saint Ana Lake EXTERRA Triathlon

Articole Recente Comments Off on Saint Ana Lake EXTERRA Triathlon

Triatlon Sfanta Ana 2015

Sambata la Tusnad sa desfasurat cea de a3a etapa din circuitul de triatlon offroad unde am ocupat locul 3 in cadrul categoriei de varsta si locul 7 la Open devenind astfel lider in Clasamentul General al Grand Prix’ului de Cross Triatlon.

triatlon sfanta ana 2015

Desii favoritul traseului a lipsit, castigatorul de anul acesta aparut de nicaieri a fost cu 30″ mai rapid decat recordul traseului iar in urma accidentarii, Andrei un alt favorit la podium a fost nevoit sa abandoneze.

Dupa proba de inot revigorant in Lacul Sfanta Ana a urmat proba de bicicleta unde am simtit inca de la inceput ca traseul este “alunecos” asa ca am luat decizia de a rula “Safe” pe coborare si incerca sa recuperez pe urcare.

triatlon sfanta ana 2015

Nici proba de alergare nu a fost usoara – dupa primii kilometrii de urcare in care am recuperat timp pretios a urmat coborarea unde am simtit ca pot sa fortez iar in urma unui derapaj “controlat” am reusit sa imi luxez glezna terminand cursa intr-un picior.

De rezultat sunt multumit la fel si de organizare si peisajul traseului iar glezna mea a inceput sa “functioneze” in parametrii urmand ca duminica sa concurez la Triatlonul Brasov a-10-a competitie consecutiva de triatlon din acest sezon.

#Merida  #Veloteca   #Northwave

» Articole Recente » Saint Ana Lake EXTERRA Triathlon
On 14/07/2015
By

Comments are closed.

« »