triatlon fara asfalt 2015

Triatlon Fara Asfalt la munte 2015

Articole Recente Comments Off on Triatlon Fara Asfalt la munte 2015

Triatlon Fara Asfalt la munte 2015

Proaspat revenit de Cerasu, va voi relata cate cate ceva despre experienta mea la concurs, despre organizare, despre noul meu “partener” de antrenament si bineinteles, despre cum am ajuns sa imi petrec seara dinaintea competitiei intr-o duba – si nu am fost singurul.

triatlon fara asfalt la munte 2015

Penultima etapa din circuitul de cross triatlon a debutat lejer pentru mine – desi am iesit din apa al-3-lea, la proba de bicicleta nu am excelat deloc; traseul de bicicleta a fost relativ simplu: o urcare de ~7km pe “drum de tara” iar apoi profil variabil urcare/coborare, restul de 14km.
Am reusit sa merg foarte bine pe toate segmentele cu urcare, castigand secunde bune insa tot ce am castigat la inot si pe urcarile probei de bicicleta, am pierdut pe coborare fiind intrecut de concurenti mult mai experimentati in ale coborarii.

triatlon fara asfalt la munte 2015

La intrarea in T2 ocupam a sasea pozitie pe care am “reusit” sa o mentin pana la final.
In ceea ce priveste rezultatul, ma declar multumit; cu totii avem zile foarte bune si zile in care nu excelam si cu toate astea concuram si, cum bine zice un vechi coleg de breasla: ” cine-i mai bun sa castige”.

triatlon fara asfalt 2015

Surpriza o reprezinta noul ceas Garmin 920 XT care incepand de azi a devenit partenerul meu atat de antrenament cat si de competitie.

garmin triathlon HR

Noutatea o reprezinta centura de puls Garmin pentru Triathlon de ultima generatie – o premiera pentru Romania.

Garmin 920 xt triathlon HR

Seara dinaintea cursei mi-a reamintit de zilele petrecute in taberele copilariei: oameni minunati “campati” in varful dealului si adunati la povesti in jurul unui foc de tabara, aer curat si delicioasele sarmalute la ceaun cu mamaliguta pregatite de gospodinele din Cerasu – sa le dea Dumnezeu sanatate ca bine mai stiu sa gateasca – iar organizatorul, Dudu, s-a gandit la toate: a instalat in varful dealului corturi militare dotate cu frigidere ticsite cu apa, bere, dulciuri si alte bunatati iar pe vaile din apropiere putei zari cai in toata splendoarea lor si bineinteles dusurile si toaletele ecologice cocotate-n deal.
triatlon fara asfalt 2015
Dupa atmosfera si povestile din jurul focului, si pentru a beneficia de o experienta completa, noaptea am petrecut-o dormind intr-o duba cu materiale promo de la organizare.
Urmeaza o saptamana de repaos competitional iar apoi voi concura alte 3 saptamani consecutive la cele mai spectaculoase triathloane ale acestui sezon Delta Triathlon, Grand Final: Tri Challenge Mamaia si Bezid.

 

O saptamana minunata sa aveti!

 

Proudly supported by: #Merida  #Veloteca  #Northwave

» Articole Recente » Triatlon Fara Asfalt la munte...
On 17/08/2015
By

Comments are closed.

« »