Winter Tri Primul triatlon din 2014

Articole Recente Comments Off on Winter Tri Primul triatlon din 2014

Winter Tri Primul triatlon din 2014 – SmartAtletic – Stafeta care a reusit sa obtina cea mai buna performanta din concurs si care a castigat primul loc pe podiumul celor descalificati :))

Asa cum ne-am obisnuit in luna februarie  Winter Triathlon aflat la a-III-a editie a marcat deschiderea oficiala a sezonului 2014. Fata de prima editie la care am participat, am remarcat imbunatari majore in ceea ce priveste organizarea . Zona de tranzitie securizata, voluntari bine instruiti, oficiali purtand echipament distinct, puncte de alimentare/rehidratare iar festivitatea de premiere a avut loc intr-o sala incapatoare unde fiecare concurent isi putea gasi un scaun la o masa pentru a servi o portie de paste si a socializa cu prietenii.

Aflat la inceputul perioadei de pregatire de baza si la 6 saptamani de Training Camp-ul din Israel abordarea competitiei a fost “lejera” tinand seama ca mai sunt 4 luni distanta de Kitzbuel primul obiectiv din 2014.

Winter Tri a fost animat si de entuziasmul triatlonistilor veniti dupa cele 3 luni de “vacanta” competitionala  pentru a-si testa ultimele gadget-ri de triatlon achizitionate peste iarna.

Va continua . . . :))

 

 

» Articole Recente » Winter Tri Primul triatlon din...
On 16/02/2014
By
, , , ,

Comments are closed.

« »