mens health cover model

mens heath cover model 2017 castigator daniel chirita

Articole Recente Comments Off on mens heath cover model 2017 castigator daniel chirita

Mens Health Cover Model a premiat si in acest an pe cei mai in forma barbati, oameni ce duc un stil de viata sanatos si pentru care, perseverenta si munca asidua sunt in topul listei de prioritati.

In fiecare an, sute de “holtei” de pe planurile mioritice concureaza in aceasta competitie ale carei criterii de selectie sunt extrem de riguroase in urma testelor mai multor experti, doar 15 concurenti ajung in marea finala si unul primeste distinctia de “Cover Model” ajungand pe coperta celebrei reviste.

Anul acesta castigator a fost Daniel Chirita, fost fotbalist profesionist, cu un backround si o poveste de viata impresionanta pentru care merita sa cititi revista.

Inspirat de un prieten si constient ca povestea mea ar putea schimba destinul a cel putin unul din miile de cititori ai revistei, am decis sa intru in competitie.

mens health cover model 2017

Personal sunt foarte incantat ca am reusit sa ma clasez printre cei 15 finalisti, concurentii au venit foarte bine pregatiti iar selectia a fost “naturala”.

Pentru cei care isi doresc sa duca un stil de viata sanatos, sa aiba o alimentatie corespunzatoare sunt convins ca ar putea gasii cel putin cateva idei de inceput rasfoind printre povestile finalistilor.

 

 

» Articole Recente » mens heath cover model 2017...
On 25/02/2017
By

Comments are closed.

« »