triatlon no stress

No Stress Triatlon Mogosoaia 2016 competitie de verificare pentru escape from alcatraz triathlon

Articole Recente, Triatlon - Noutati Comments Off on No Stress Triatlon Mogosoaia 2016 competitie de verificare pentru escape from alcatraz triathlon

No Stress Triatlon Mogosoaia 2016 – prima competitie de verificare pentru Escape from Alcatraz Ariathlon

Azi am luat startul la prima competitie de cross triatlon din sezonul 2016 iar in cazul meu a fost si un test de verificare pentru obiectivul meu din acest an, Escape From Alcatraz Triathlon ce se va desfasura pe 12 iunie in San Francisco, Statele Unite.

Despre No Stress Triathlon Mogosoaia, asa cum au constatat si cei aflati la prima experienta de acest gen, este eveniment bine organizat, cu un traseu usor de parcurs pentru fiecare dintre cele trei probe, cu puncte de alimentare in punctele cheie, voluntari bine instruiti si sunt mereu dispusi sa te ajute, standuri expo, muzica buna, o multime de terase unde te poti “recupera” dupa cursa, proiectii video de la editiile precedente, omeni veseli, cu festivitate de premiere prezentata corespunzator si cu multe premii repartizate pe categorii de varsta si distante si . . . ca participantii sa fie in trend cu brandul, vremea a tinut cu noi si am avut parte de o zi splendida.

Despre cursa mea pot spune ca a fost o experienta placuta, am participat la proba Olimpica unde m-am clasat pe locul 3 la Open dupa Ciprian Balanescu si Attila Daniel.

triatlon 2016

In premiera in acest an, am concurat la categoria nou infiinta “Super Liga”- o creatie autohtona unde s-au inscris cei mai curajosi holtei de pe planurile mioritice – vreo’ 40 la numar.

Despre echipamentul de concurs pentru acest an, am numai cuvinte de lauda datorita faptului ca este performant si asta se datoreaza partenerilor mei care cred in ceea ce fac si imi sunt alaturi cu tot ceea ce am nevoie pentru implinirea obiectivelor competitionale.

Desii mi-am propus sa scriu mai mult despre echipamentele de triatlon ( ce, cum si cand sa le folosim?!), datorita programului incarcat, rar imi gasesc timp pentru site dar . . . pentru cei interesati, aflati in dilema si dornici sa auda o parere impartiala, cu siguranta voi gasii cateva minute sa povestim.

Weekendul urmator voi avea in program un Triatlon Fara Asfalt la malul Marii Negre si apoi tzusti in avion catre San Francisco direct in Alcatraz  . . . oare voi reusi sa evadez?

 

#Veloteca #Nutrend #Merida #NorthWave #TriSport

« of 2 »

 

» Articole Recente, Triatlon - Noutati » No Stress Triatlon Mogosoaia 2016...
On 28/05/2016
By

Comments are closed.

« »