Magazinul tau de biciclete, biciclete pliabile, biciclete copii, accesorii si piese pentru biciclete - Veloteca

Veloteca – Merida Bikes 2012

Triatlon - Noutati Comments Off on Veloteca – Merida Bikes 2012

Sunt incatat sa anunt inceperea unui nou parteneriat in 2012 alaturi de  Merida-Bikes si magazinul de biciclete Veloteca.

Bicicletele Merida sunt cunoscute performante  in competitiile cicliste de Pro Tour cat si offroad. Pozitia Merida fata de Triatlon este in continua crestere. Fiind alaturi  de un grup respectabil de triatlonisti romani pe care ii sponsorizeaza, 2012 pare a fi un alt an minunat atat pentru Merida si Veloteca cat si pentru toti sportivii implicati.

Am concurat pe bicicletele Merida inca din 2006 si sunt tare incantat de calitaile exceptionale ale acestora. Fara indoiala Merida este un lider mondial in productia de biciclete din carbon de ultima generatie.

In 2012 voi concura pe un frameset  Merida Scultura EVO 906 Com full carbon si  ma voi antrena pe un frameset Merida Road Race Lite 905 Com aluminium triple butted. Vizitati pagina mea de Facebook pentru a vedea cum a aratat in 2011 configuratia bicicletei 🙂

Merida Scultura_EVO_906 - veloteca Magazin biciclete , biciclete pliabile, biciclete copii, accesorii si piese pentru biciclete.

Merida Scultura_EVO_906 by veloteca

Cu aceasta ocazie urez succes  tuturor sportivilor sutinuti de catre Merida/Veloteca  si toate cele bune in 2012.

Mii de multumiri tuturor celor de la magazinului de biciclete Veloteca pentru ca ati ales sa ma sustineti si sunteti alaturi de mine in 2012.

Iar pentru mai multe detalii despre aceasta companie si despre minunatele lor produse vizitati:             www.merida-bikes.com   sau    www.veloteca.ro

Mai gasiti  Veloteca si  pe pagina de Facebook

 

» Triatlon - Noutati » Veloteca – Merida Bikes 2012
On 20/03/2012
By
, , , , , , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

« »